Monday, November 18, 2013

Beli Shaklee, dapat....

,
Sabtu lepas lalu kedai Tupperware ms g Dungun, br teringat yg kite ni pun member tupperware..kalau beli brg mmg dpt harga ahli. Jadi terfikir knapa x offer customer Shaklee ku utk tumpang sekaki order kalu nak..cuma perlu tambah postage saja kalau yg jauh, yg dekat blh hantar/ambik je..

Hehe, jdnya sape yg suka beli Shaklee, suka plak beli Tupperware..meh order dgn saya..order Shaklee, dpt super special price, dpt konsultasi, dpt plak tumpang beli tupperware sekali ..kelllass x..

Hari Sabtu sj sy biasa lalu depan kedai Tupperware, jd kalau nak tumpang order tupperware sekali , hr ahad @ isnin br sy pos ya. Kalau nak tumpang order, blh mskkan duit dulu, psl sy x buat peruntukan modal utk tupperware, utk makluman 

Bulan ni ada few items tupperware yg sgt berbaloi kalo nak beli...yang kat bawah ni paling berbaloi beli. yg purple set bwh ni plg berbaloi kalo beli..harga asal rm247.10..pastu ada less 20% tupperware offer jd rm 197.70..pahtu kalo tumpang beli dgn saya, dpt less 25% lagi jadi..rm148.30..dapat plak free 2 bekas. jadi dpt 10 bekas..(bila beli set ni, dpt beli yg exclusive purchase purple belah kanan tu dgn harga rm 37.40...jd semua rm186 gitu kalo nak 12 bekas..mmg berbaloi sgt2..) dah la ni purple set, limited realease, bese kaler putih je ni.









Ok kalo bminat blh bank in dulu + anggaran pos. kalo lbh, sy pulangkan blk. Check katalog sini (tp xde price plak)..kalau nak tgk price whatsapp me, nnt sy snap item beserta harga (buku katalog yg sy punya)..

http://www.tupperwarebrands.com.my/newcatalog/msia/nov2013/index.html#/1/


Untuk customer SHAKLEE ku ajerrrr =)


JUNAINAH MUDA
Shaklee Independent Distributor 907181
Sms/Wassap : 019-3559426

0 comments to “Beli Shaklee, dapat....”

Post a Comment