Tuesday, November 13, 2012

menulis d pkol 2 pagi

,
assalamualaikum

dh pun pukul 2 24 pg. hassan, zahra n humaira tido nyenyak dh dr td. aku je masih tcongok lg depan tab. dr tadi aku duk mlayan internet, las thing aku buat sblm mnulis ni adalah google blk blog lama aku masa zaman blajo dulu, masih ada lg rupanya hihi..pembaca setia blog aku sudah tentu pm8nat no 1 aku masa tu aka suami aku dh skrang ni. sapa lagi..aku dok ramai peminat..tapi minat ramai orang, ya itu mmg x dinafikan hehe.

zaman blajo dulu, kmudian zaman keje..wpun skjap, dlm 2 thn sj...kmudian zaman duduk rumah smpai skrang...banyaaak sgt bezanya. skrg aku dh jd ibu pd anak 2. byk bende yg aku lupa nak pk yg kdg2 blh menghilangkan sedikit sbanyak keceriaan dlm hidup ni. aku lupa nak bergembira mcm dulu2..adakah aku ni serius sgt dgn hidup baru? lupa nak meneruskan percintaan dgn suami tersayang, skrg kurang brcinta, mungkin sbb tiap2 hari jumpa? lupa nak bersuka ria dgn kwn2 lama, yg ni mmg definitely tggal terus sbb xtahu lah, mgkin sbb now i m housewife, so vr low self esteem, not interested to c people..xtahulah, aku sbnarnya rindu sgt esp pd some of my best frens, tp ku knang mu dlm doaku je lah..

now dgn life skrg, sokmo aku tnya diri aku... is this what i really want in my life? dua tiga hari ni aku terasa sgt2 bosan dn aku bgtau pd husband , ba ayg rs bosann..mcm biasa, suami ku akan kata, jgn kata gitu..abg minta maaf, ksian ayang. mungkin juga sbb aku sleh semayang, so hormon not so balance i guess. suami aku mmg rasa bsalah , mgkin dia rasa sbb dia suruh aku brnti keja, aku jd gini..tapi cerita berenti keje dh pun blalu 4 thn+ yg lpas. lama dh. apa lg aku nak bosan, mgkin aku tlalu byk nyanyi lagu amy search..akudh bosan?aku dh cuba blajo masak, now aku gardening plak, ngajo tuisyen kalo x cuti skolah...tapi yaAllah knapa lah susahnya mghilangkan kbosanan ni. mgkin kalo kita tambah adik, dh x bosan huhu

hari ni zahra merajuk, skrNG dh pandai merajuk..aku plak x suka pujuk2..adik pun sama, tp adik snang pujuk..takpelah, yg pastieaok bgn pagi, budak2 ni lupa sudah ...
ok, nak tido la..letih mnaip

0 comments to “menulis d pkol 2 pagi”

Post a Comment