Saturday, June 30, 2012

coloring contest

,

Assalamualaikum :))

today mcm biasa, asal jumaat, asal sabtu aje kita g bjalann st family..biasanya g mesra mall, tu je yg plg best kt area paka-kerteh ni..

smpai sana, tgk Tm telekom msia organise event, ada coloring contest skali...so tnya zahra nk msk x, dia kt nak..so register n tggu lh dia color. bgs ni, good exposure utk dia, first time msk, x tggu pun org bg hadiah ekeke sbb dia x ikut umur pun, kalo ikut umur aku tggu jugak, psl ok dh style dia kaler tu u 4y old + sket je bdk 4y. kalo campur2 umur tu nmpok mcm susah sket hehe. xpe lh, sj je suka suka. biar zahra brani sket. nex time kita msk lg ok kakya! adik punkaler skali wpun xdok kategori 1-2 y, tp dia wat tumpang skaki plok. dia wujudkn kategori dia sendiri












0 comments to “coloring contest”

Post a Comment