Sunday, May 16, 2010

Bila LQC berjournal..

,
Salam & Selamat sejahtera.

Blogging..sejak dari U sy sudah berjinak2 dgn blogging. Tapi bukan lah penulis tegar. Menulis bila perlu dn bila mahu saje. Bila bekerja dulu, memang x sempat (dan x minat) nak bermesra dgn blog, sebab balik rumah dh penat, nak berblog memang x larat.

Bila saya berhenti kerja slps deliver Zahra, sy start menulis balik di blog yang sy share dgn kwn2 terdekat sj. Sebab berdua2an kat rumah memang membosankan. Nak bermesyuarat tingkap dengan jiran2, memang saya x pandai. Kebetulan masa tu jiran di perumahan lama banyak yg lebih belia daripada saya. Saya kan muda lagi, jadilah sy sorg2 kera sumbang. Berkawan dgn Zahra yang comel aje.

Bila dh berjinak2 dgn blogshop, trus sy tinggalkan menulis di blog, and concentrate pd blogshop. Duduk di rumah, dengan xde duit masuk, stress lah jugak. Jadi, mula2 sy mencuba bisnes tupperware, alhamduliLlah ade jugak customer yg order, dan di situ lah bisnes online sy bermula. Dan kemudian saya buka my 2nd blogshop, Perfume. and yg ke3, menjual pakaian kanak2.

Sekarang sy menulis balik hehehe, harap2 kali ni berkekalan utk jangka masa yg lama..=)

1 comments:

  1. i love to read ur blog,jue!!rajin2 tulis ye.

    ReplyDelete